About projection

161-170 of 200Refresh
Forum
1

"No Persistence provider for EntityManager" in OSGI bundle.

the ant build script) Any help would be much appreciated ;-) -Will Attached a new version of your project ... your project (setting a classloader and adding imported packages to the manifest). Many thanks. I
Forum
1

@AttributeOverrides , and postgresql + own TYPE

+ JPA + eclipselink, because is my school project. Database is final and i can't do any changes ... ); ALTER TYPE artio.address OWNER TO facman; AS you notice, in my project i have more schemats let
Forum
1

@ElementCollection of type enum

happy that it works. It's strange then why it didn't when I tried in my project. Maybe I didn't pay enough attention nor I cleaned the project before redeploying the war. Sorry for trouble. Thank you! zmirc
Forum
1

@ElementCollection Set<Integer> is emptied sometimes

are manipulated in this project. Just as an idea, I have attached the class that does that, a @Singleton ... that I didn't forget about this, but the schema of the project I currently work on got into
Forum
1

alter table

(UMR.java:660) ... 8 more Error opening zip file or JAR manifest missing: /E:/projects/objectdb/bin ...     If it is simple to follow and repeat then please try it yourself on a new project with 2 small classes
Forum
1

Apparent Lazy Loading issues.

(lines 136-139 for ExampleTest.java). I have attached the updated Maven project. Please let me know ... is one problem of two problems (since your project demonstrates one issue and in addition you provided
Forum
1

c.o.jpa.type.EntityTypeImpl.getIdType() returns null

hi, i currently try to use objectdb for a new project. i wanted to use it in combination with spring-data-jpa (M2), but i'm not able to use the automatic repository feature because the following code ... you with more code/xml or an sample project You should use 2.2.3_01 (the fix was applied
Forum
1

Different behavior with persist() and queried instances?

a sample project, *after* the commit, my list property is correctly enhanced with odb specific fields, however in my other project doing exactly the same (except not using the java agent enhancer
Forum
1

Distinct Error

') The interesting thing is I can't reproduce this in the simple test project I have supplied for other bugs. This query succeeds happily in the test project (however thats just using the above string
Forum
1

Entity is not related to ObjectDB, but i get exception from ObjectDB

. all the project is enhanced, but then specific classes are compiled again without enhancement ... , but the super class is not enhanced anymore. Building the entire project (i.e. compiling all classes