About quick start

101-110 of 200Refresh
Forum
1

Guestbook example from tutorial does not work.

to try running the Maven version of this tutorial. Thank you for your quick reply. But thats a maven ... -repository for this?     You are right, this requires a better solution. Starting build 2.6.2_02
Forum
1

Homepage and forum nearly inaccessible

, and it has been like that for 1 year, since I started using ObjectDB. I'm also accessing from Europe ... for your quick fix, which is what we all now expect from you, as normal. :) We think we found two issues
Issue
1

javax.servlet.ServletException: Annotated methods must follow the JavaBeans naming convention. __odbHidden_getPropertyName

. No problem. Build 2.2.6_01 included a dirty and quick fix that used get as a prefix for both get and set ... well. Starting build 2.6.4_03 Enhancer generated hidden methods will have a __odbHidden_ prefix
Forum
1

Performance problem

without your entity classes (which we do not have) results in a quick response time of about 100ms for each ... is unavailable. You found that the problem starts with result #53. If you run the query in the Explorer
Issue
1

query.getResultList() throws ClassCastException

of instantiating entity objects. Make sure your classes are enhanced. Thanks for the quick turn around, I'll try out 2.3.1. In regards to the tips: Yes I noticed this when I started pushing things into
Issue
1

Threaded Test - Failed to commit transaction: Unexpected internal exception

good - thanks for the quick response. I'm also unable to recreate the exception using the new build ... around the logging to show the slowdown better. At the start the processing is reasonably responsive
Forum
1

Threading Problem (maybe with Criteria)

Hi all I found some threading problems I do not understand: After creating some testobjects (i.e. 100000) the test opens the Database, start some queries with criteria in several threads (maybe 10 ... instructions with test cases would be much appreciated). Thank you for quick response Sorry I
Forum
1

Update Entity references if we change the type of an entity

the new attachment.   We are close to our next release, so we want to know if we need start ... of this issue, unfortunately it seems that we cannot provide a quick implementation of this type
Forum
1

WebSphere Liberty Configuration

and including it in the war file. When liberty starts up I do get this error: [ERROR ] CWWJP0015E ... can. Just a quick follow up.  2.6.9 did work for WebSphere Liberty.  It seems everyone has a deep
Forum
1

Wrong data stored in time only fields

", which is a very odd value.   Emil An update, we did a quick test with 2.6.4_10. It has the same problem ... ;         private Long version;         private Date startDateTime;     // Time stamp: start of recording